SoppdillaTempurafritert fåresoppNår du først finner fåresopp, finner du gjerne mange. Siden soppen er relativt stor, og fast i konsistensen, synes vi den egner seg godt...
SoppdillaKantarell-iskakeEr det virkelig mulig å lage is med kantarell? Svaret er ja, og vi garanterer at dine gjester blir både fornøyde og overrasket når du...
SoppdillaLompesnacks med soppsmakLitt soppsalt og olje er alt som skal til for å trylle frem nydelig snacks til lørdagskvelden! Ideen til denne smakfulle snacksen kom da...
SoppdillaVegetarlasagne med sopp og aubergineEn vegetarisk umamibombe med med store muligheter for variasjon. Denne må du prøve! Flere av våre matglade venner har smakt denne...
SoppdillaSoppkrokanKrokan er godt som tilbehør til kaker og andre desserter. Men visste du at den kan lages av sopp? Tørket sopp av smakfulle arter som...
SoppdillaSylting av soppSylting er en gammel konserveringsmetode som gir soppen en syrlig smak. Vi bruker en klassisk 1-2-3 lake, med 1 del eddik, 2 deler...
SoppdillaSalting av soppSalting av sopp er en gammel konserveringsform som brukes mye i Finland og Øst-Europa. Metoden er velegnet spesielt for konservering av...
SoppdillaTørking av soppTørking er en av de eldste måtene å bevare mat på, og en god grunn til å tørke soppen er at den tar liten plass og veier lite. Tørket...