top of page

Om oss

Bak denne nettsiden står Kristin E. Fostervold og Kjersti Karlsen - to damer med soppdilla. Vi er begge sertifiserte soppkontrollører fra Norges sopp- og nyttevekstforbund og bemanner de offentlige soppkontrollene om høsten.

Vi ble kjent med hverandre på soppsakkyndigkurs i 2018, og siden har vi hatt mye felles glede i både soppturer, kurs
og foredrag. 
Vi er også glade i mat, og finner glede i å stadig utforske nye oppskrifter med sopp som ingrediens. 

Sopp er fantastiske fotomotiv! Alle bilder på denne nettsiden har vi tatt selv.

Kristin.jpg

Kristin E. Fostervold

Jeg har alltid vært fascinert av sopp. Helt siden jeg var liten har jeg plukket sopp sammen med foreldrene mine, og i dag er det noe av det aller beste jeg vet å gjøre. Hele sommerhalvåret tar jeg med hund og soppkurv og drar rett ut i skogen etter jobb.

 

Det er ikke bare selve soppen, men hele turen, skogens ro, det å gå i myk mose og høre fuglekvitter og kjenne lukten av skog – det gir en ro og tilstedeværelse som er godt for både kropp og sjel!

IMG_1847.jpeg

Kjersti Karlsen

Siden jeg var liten har jeg blitt tatt med i soppskogen og det har satt seg i blodet! Fra å plukke de 5 sikre i mange, mange år, utvidet jeg sakte men sikkert repertoaret ved å lære meg en ny sopp i året. Da jeg så bestemte meg for å bli soppsakkyndig for å utfordre meg selv, ble "soppnerden" i meg vekket på alvor.

Sopp er både godt, spennende og interessant - og gir så utrolig mange fine naturopplevelser. Høsten er nok min favorittsesong!

IMG_0711 (1)
IMG_6089
IMG_0712
IMG_6090
bottom of page